Vintage bureau

Ben je op zoek naar een vintage bureau? Praktisch en mooi, Klein of groot, stoer of lief, metaal of hout. Wij hebben voor ieder wat wils. In deze categorie vind je  onze collectie vintage bureaus. In verschillende stijlen en materialen uit de jaren 50, 60, 70.
DasGaaf is het adres voor o.a. Vintage bureaus en andere vintage design meubelen. Hier vind je onze collectie vintage design bureaus. 

Vintage bureau met gave details

Onze bijzondere collectie vintage bureau’s, kasten, verlichting en woonaccessoires staan klaar in onze loods in Rijssenhout onder de rook van Amsterdam. DasGaaf heeft als doel je een zo breed mogelijk aanbod te doen van origineel 20ste eeuws modern design en classics. Speciaal voor jou reizen we stad en land door om de mooiste vintage meubels voor je in te kopen.

DasGaaf de specialist in Vintage Meubels

Het herkennen van vintage meubels is heel lastig, vooral als je daar nog niet zo bekend mee bent. Je loopt in een kringloopwinkel en ziet een geweldige stoel die je eigenlijk wilt hebben. Alleen twijfel je of het wel echt vintage is, of gewoon namaak. DasGaaf maakt de selectie voor je en zorgt voor de juiste kwaliteit 

 

Wat zijn vintage bureaus?

Vintage dessoirs zijn alle meubels die tussen 1920 en 1980 zijn gemaakt. Meubels van vóór 1920 noemen we antiek. Ná 1990 zijn het moderne interieurstukken. Elke week komen er weer nieuwe vintage dressoirs, stoelen, kasten, tafels, tv meubels, salontafels en fauteuils binnen. Kijk elke week op onze webshop voor de nieuwe collectie. Al onze producten zijn origineel uit de jaren 50, 60 en 70 en van geweldige kwaliteit.