Vintage dressoirs

Ben je op zoek naar een vintage dressoir? Hier vind je ons huidige aanbod, maar elke week komen er weer nieuwe producten bij. Speciaal voor jou reizen we stad en land door om de mooiste vintage dressoirs voor je in te kopen.

Hoe herken je een vintage dressoir?

Uit welke periode komen vintage dressoirs?

Alle meubels die tussen 1920 en 1999 zijn gemaakt zijn vintage. Over de jaren ’90 is er wel wat verwarring, want de één vindt dit retro, en de ander vintage. Echter vinden wij dat de jaren ’90 inmiddels ook bij het vintage gedeelte horen.

DasGaaf de specialist in Vintage dressoirs

Het herkennen van vintage meubels is heel lastig, vooral als je daar nog niet zo bekend mee bent. Je loopt in een kringloopwinkel en ziet een mooie stoel die je eigenlijk wilt hebben. Alleen twijfel je of het wel echt vintage is. Daarom volg je  DasGaaf. Wij  maken bieden een selectie en zorgen voor de juiste kwaliteit.

In welke staat verkeert een vintage dressoir

Al onze  vintage artikelen zijn al gebruikt en dat is bijna altijd zichtbaar. Het is niet altijd duidelijk of een meubelstuk uit bijvoorbeeld de 70’s 10 of misschien wel 30 jaar in geb. Uit de staat waarin het artikel verkeert is dit af te leiden. Sommige spullen zijn slechts een kortere periode gebruikt, waarna ze in een kelder of op een zolder zijn terecht gekomen. DasGaaf selecteert de mooist vintage dressoirs en zorgt wekelijks voor een nieuw assortiment.