Vintage dressoir TVmeubel 170cm

Vintage kasten

Dasgaaf heeft altijd een grote voorraad vintage enantieke kasten in alle soorten en maten beschikbaar. Van design tot landelijk en van klein tot enorm groot! Deze kasten worden in ingekocht bij handelaars en particulieren want we zijn altijd op zoek naar bijzondere items. Zo hebben we originele meubels van topkwaliteit, dressoirs en tafels en heel veel meer design uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70.

Stijlvolle en unieke kasten

Dat je op zoek bent naar een vintage kast betekent zeker niet dat de keuze beperkter is. Bij Dasgaaf vind je kasten in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een fijn dressoir om mooi te stylen of om als tv-meubel te gebruiken? Bekijk dan eens onze collectie. Een mooie verzameling van accessoires komt eigenlijk het allerbeste tot zijn recht in een buffetkast.

De perfecte kast voor elke woonstijl

Iedere boekenwurm loopt uiteindelijk tegen hetzelfde probleem aan, te weinig plek voor alle boeken! Ben jij een echte lezer? Kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie vintage boekenkasten en fantaseer alvast over hoe je jouw boekenkast straks gaat indelen; op kleur, op alfabet of misschien op thema? Een mooi trapje er bij maakt jouw bibliotheek helemaal af. En dan is er nog de kast waar je mee opstaat en mee naar bed gaat, het nachtkastje! Of je nou op zoek bent naar een setje nachtkastjes of een enkel exemplaar, wij hebben allerlei kleine vintage kastjes, daar zit vast de nachtkast van je dromen tussen!