Vintage wandkast

Iedere ruimte is op zoek naar een eigen passende wandkast en daarom willen wij je graag inspireren met ons assortiment. Denk aan klassieke-, antieke-, luxe-, stijlvolle en unieke kasten. Wil jij ook nog een mooi meubelstuk in jouw woonruimte? Bekijk hieronder dan een greep uit onze uiteenlopende collectie wandkasten!

Ons accent ligt op  design uit de jaren 50, 60 en 70. Bekijk online of in de winkel wandsystemen en bureaus, Accessoires.

‘Een vintage wandkast in huis geeft meteen sfeer’

Het is een showitem in je woonkamer of slaapkamer. De soorten die je veel ziet zijn dressoirs, dat zijn lange lage kasten op dunne pootjes. Ook de secretaire zie je vaak, een wat hogere kast met een klep die eruit komt waardoor je er een bureau van maakt. Mooi en praktisch. Door de smalle poten zien ze er elegant uit en de details in afwerking zijn heel bijzonder. Voor de wat stoerdere look is een apothekerskast van staal en glas weer heel geschikt.”

De vintage woonstijl zoekt grenzen op en verrast door die heel eigen mix van oud en nieuw. 

Glazen, open en gesloten wandkast

Een glazen wandkast is natuurlijk ideaal om jouw favoriete items in te stylen. Bewaar jouw mooiste vazen, accessoires of lampen achter het glas om deze veilig op te bergen en tentoon te stellen. Deze glazen kasten zijn in diverse soorten, maten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Denk aan een wandkast in een tijdloze kleur of een robuuste wandkast gemaakt van het mooiste hout. In ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils.

Een open of een gesloten wandkast, bij ons is het beide mogelijk. Wil je gaan voor een minimalistische open kast? Of ben je op zoek naar een kast waarin je veel spulletjes kunt opbergen? Dan past een gesloten kast met deuren vast wel bij jou thuis.