Vintage boekenkast

Ben je op zoek naar een vintage boekenkast? Praktisch en mooi, Klein of groot, stoer of lief, metaal of hout. Wij hebben voor ieder wat wils.  

DasGaaf is het adres voor o.a. Vintage boekenkasten en andere vintage design meubelen. Hier vind je  onze collectie vintage design kasten. Ons accent  design uit de jaren 50, 60 en 70. Bekijk online of in de winkel onze vintage boekenkasten, laden- en boekenkasten. Onze vintage meubels zijn goed te combineren in een modern interieur.

Ons accent ligt op  design uit de jaren 50, 60 en 70. Bekijk online of in de winkel onze dressoirs, ladekasten en boekenkasten.

Boekenkasten met Karakter

Onze bijzondere collectie vintage Boekenkasten, dressioirs, verlichting en woonaccessoires staan klaar in onze loods in Rijssenhout onder de rook van Amsterdam. DasGaaf heeft als doel je een zo breed mogelijk aanbod te doen van origineel 20ste eeuws modern design en classics. Speciaal voor jou reizen we stad en land door om de mooiste vintage meubels voor je in te kopen.

Wat zijn vintage boekkasten?

Vintage boekenkasten zijn meubels die tussen 1920 en 1980 zijn gemaakt. Meubels van vóór 1920 noemen we antiek. Ná 1990 zijn het moderne interieurstukken.

Elke week komen er weer nieuwe vintage boekenkasten, dressoirs, tafels, bureaus, tv meubels, salontafels en fauteuils binnen. Kijk elke week op onze webshop voor de nieuwe collectie.